Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

15/3/2019, Αποκαταστάσεις ασφαλτοτάπητα σε δρόμους στη Νέα Κυδωνία του Δήμου Χανίων

15.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:03

Τ. Βάμβουκας: Τέτοιου είδους αποκαταστάσεις θα συνεχιστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, τόσο στη Νέα Κυδωνία όσο και σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων

p1

Αποκαταστάσεις οδικών δικτύων στην Νέα Κυδωνία του Δήμου Χανίων και ειδικότερα στην περιοχή του Πάνω Σταλού πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, από συνεργεία της ΔΕΥΑΧ, αποκαταστάθηκαν συνολικά, οδικά δίκτυα που η, ήδη, επιβαρυμένη κατάστασή τους, επιδεινώθηκε λόγω των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Εργασίες αποκατάστασης και τοποθέτησης νέου ασφαλτοτάπητα έγιναν, καταρχάς, στον Πάνω Σταλό, στο δρόμο από το γεφυράκι μέχρι το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Κυδωνίας, συνολικού μήκους 400 μέτρων.

p2

Επίσης, ασφαλτοστρώθηκε η οδός Κωστή Παλαμά, συνολικού μήκους 200 μέτρων, από το ύψος του Δημοτικού Ιατρείου, έως τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Επιπλέον, ανώνυμη κάθετη οδός επί της Ηρώων Πολυτεχνείου που οδηγεί στον Πάνω Σταλό, μήκους 80 μέτρων.

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση αποκατάσταση δρόμων στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας που πλέον διευκολύνουν τις μετακινήσεις των δημοτών, ενώ τόνισε ότι “τέτοιου είδους αποκαταστάσεις θα συνεχιστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, τόσο στη Νέα Κυδωνία όσο και σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων και όπου απαιτείται, ειδικά μετά τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα που επιβάρυναν το οδικό μας δίκτυο”.