Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

19/3/2019, Προετοιμασία στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων για την Εθνική ομάδα BeachVolley γυναικών – Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα

19.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:03

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων προετοιμάζεται η Εθνική μας ομάδα BeachVolley γυναικών που αποτελείται από τις αθλήτριες Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, που βρίσκονται στην πόλη μας μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους Τίε Σαντάνα (από την Βραζιλία) και Θανάση Πανούσο.

p1

Μαζί με την Εθνική μας ομάδα Beach Volley προετοιμάζεται και η Γερμανική Εθνική ομάδα που αποτελείται από τις αθλήτριες Ίντλιγκερ και Λάμπουερερ και τον Βραζιλιάνο (επίσης) προπονητή Βέντο.

Οι Εθνικές ομάδες Ελλάδος και Γερμανίας βρίσκονται στα Χανιά και φιλοξενούνται από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Η επιλογή των Χανίων έγινε με γνώμονα τις άριστες καιρικές συνθήκες που επικρατούν και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στους Αγίους Αποστόλους.

Την Τρίτη (19/3) το μεσημέρι παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου του Δημαρχείου Χανίων. Οι αποστολές και των δύο Εθνικών ομάδων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία που τους παρέχει ο Δήμος Χανίων και τόνισαν ότι οι εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων είναι άρτιες και θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ακόμα και διοργάνωση Masters, υψηλού δηλαδή επιπέδου. Αναφέρθηκαν δε στους στόχους τους, ενόψει επερχόμενων διοργανώσεων.

Στη συνέντευξη τύπου, τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε η Προϊσταμένη του Γρ. Αθλητισμού Λίνα Ψούνη και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοφαίρισης, το μέλος Ελένη Καζάκου.

p2

Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου, οι αποστολές των δύο ομάδων επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα στο γραφείο του, ο οποίος τις υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη. Ο Δήμαρχος Χανίων ρώτησε αθλητές και προπονητές αν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμή παρουσία τους στα Χανιά, λαμβάνοντας θετική απάντηση. Ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στα μέλη των Εθνικών ομάδων Ελλάδος και Γερμανίας ως δώρο, το λεύκωμα του Δήμου Χανίων “Ταξίδι στο Όνειρο”.

Οι δύο Εθνικές ομάδες αναχωρούν από τα Χανιά την Παρασκευή (22/3).