Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

23/1/2019, Δήμος Χανίων- Chania CityNet: Εγκατάσταση Ασύρματης Δωρεάν Ευρυζωνικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Wifi Hotspots) εντός του κλειστού Γυμναστηρίου της Παλιάς Ηλεκτρικής

23.01.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:01

Ένα ακόμα Δημόσιο Σημείο Ασύρματης Δωρεάν Ευρυζωνικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Wifi Hotspots) προστέθηκε στο δίκτυο (CHANIA_CITYNET) του Δήμου Χανίων.

Ο σχετικός εξοπλισμός εγκαταστάθηκε εντός του κλειστού Γυμναστηρίου της Παλιάς Ηλεκτρικής και πλέον καλύπτει τα γήπεδα τένις και μπάσκετ εκτός του κτιρίου καθώς και εσωτερικά τις εγκαταστάσεις.

 

Το ασύρματο δίκτυο CHANIA_CITYNET του Δήμου Χανίων αριθμεί πλέον 61 ενεργά σημεία πρόσβασης που έχουν αναπτυχθεί τόσο εντός της πόλεως όσο και στην υπόλοιπη έκταση του Δήμου.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κα. Τσιτσιρίδη Ελπίδα, αναφέρει «Πρόθεση μας είναι να επεκτείνουμε συνεχώς τη δωρεάν ασύρματη πρόσβαση σε όσους δημόσιους χώρους αυτό είναι τεχνικά εφικτό. Σύντομα, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα εγκατασταθούν 2 νέα σημεία free WiFi, στο Γήπεδο Μοναχής Ελιάς και στην Πλατεία 1821 (Σπλάντζια).»

 

Δίκτυο CHANIA_CITYNET:

https://www.chania.gr/chrisima/wifixartis/wifinew.html