Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

22/8/2019, Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

22.08.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 04:08

Σ την ακόλουθη δήλωση προέβη σήμερα, Πέμπτη 22/8/2019, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της παρούσας δημοτικής περιόδου:

“Σήμερα είναι ιδιαίτερα τα συναισθήματα όλων μας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της δημαρχιακής μας θητείας.

Ένα πολιτικό όργανο, που για πέντε χρόνια μέσα από διάλογο και αντιπαραθέσεις, πήρε σημαντικές αποφάσεις, που θα χαρακτηρίσουν τα Χανιά του αύριο, όπως τα οραματίστηκε, σχεδίασε και έβαλε σε εφαρμογή η Δημοτική μας Αρχή.

Αισθάνομαι υπερήφανος για το έργο μας και τους ανθρώπους, που μαζί μου το στήριξαν μέχρι το τέλος και τους ευχαριστώ.

Ευχαριστώ επίσης όλο το προσωπικό του Δήμου Χανίων και των Νομικών του Προσώπων για τη συνεργασία μας και τη συμβολή τους στο έργο, που πραγματοποιήσαμε.

Παραδίδουμε στην κοινωνία των Χανίων σημαντικό υλοποιημένο έργο και έργο προετοιμασμένο για υλοποίηση με μια τεράστια οικονομική προίκα.

Ένας δημοτικός κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει, στον οποίο ως «Ενεργοί Πολίτες» θα είμαστε παρόντες, μαζί με πολλούς από εσάς, με γνώμονα το όφελος των πολιτών.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων για τη συνεργασία μας και τη συμβολή τους, μικρή ή μεγάλη, στην προώθηση των θεμάτων του Δήμου μας”.

p1