Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

18/4/2019, Πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα για τη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης Ευτυχία (Έφη) Θεοδώρου

18.04.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα πραγματοποίησε την Πέμπτη (18/4) η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, Ευτυχία (Έφη) Θεοδώρου, η οποία συνοδευόταν από τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕΚ Νάσο Αθανασόπουλο.

p1

Στη συζήτηση που συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κυριάκος Καζάκος και που πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, η κυρία Θεοδώρου κατέθεσε στον Δήμαρχο Χανίων τις ιδέες και τις προτάσεις της που αφορούν τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης. Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ευχήθηκε στην νέα καλλιτεχνική διευθύντρια “καλή και παραγωγική θητεία και μέσα στην επόμενη τριετία, το ΔΗΠΕΘΕΚ να κάνει ακόμα περισσότερα βήματα προόδου, προς όφελος των Δημοτών και του πολιτισμού”.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕΚ και σκηνοθέτις Ευτυχία (Έφη) Θεοδώρου ανέλαβε τα καθήκοντά της πριν λίγες εβδομάδες και η θητεία της είναι τριετής.