Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

21/8/2019, Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου Προσαρμογής του Παιδικού Σταθμού Δημοτικής Κοινότητας Περιβολίων

21.08.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:08

Υπεγράφη την Τρίτη (20/8) σύμβαση μεταξύ του Προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ, Μανούσου Φοβάκη και του οικονομικού φορέα “ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ” για την εκτέλεση του έργου Προσαρμογής του Παιδικού Σταθμού Δημοτικής Κοινότητας Περιβολίων στις διατάξεις του ΠΔ 99/2017. Ξεκινάει με τη σύμβαση αυτή η διαμόρφωση των παιδικών σταθμών του ΔΟΚΟΙΠΠ βάσει των προδιαγραφών που ορίζει το αναφερόμενο Προεδρικό Διάταγμα προκειμένου να γίνουν χώροι πιο ασφαλείς και λειτουργικοί για τα παιδιά και τα βρέφη του Δήμου μας.

 p1

Για την πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για τους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του Δήμου μας, ο ΔΟΚΟΙΠΠ πέτυχε να ενταχθεί στο πρόγραμμα επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών και να χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 450.000 ευρώ μέχρι την περαίωσή του.

 

Η σύμβαση αυτή αποτελεί τη δεύτερη σύμβαση αναβάθμισης των παιδικών και βρεφικών σταθμών του ΔΟΚΟΙΠΠ. Η πρώτη υπεγράφη στις 22-7-2019 με σκοπό τη δημιουργία τμημάτων βρεφικής φροντίδας στον Α΄ Παιδικό σταθμό Δημοτικής Κοινότητας Σούδας και στον Ε΄ Παιδικό σταθμό Δημοτ. Κοινότητας Χανίων (περιοχή Νέας Χώρας).

 

Οι ενέργειες αυτές συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της κοινωνικής πολιτικής που παρέχει ο Οργανισμός στον Δήμο μας και οι οποίες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και με σωστό προγραμματισμό.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΟΙΠΠ

 

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΦΟΒΑΚΗΣ