Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

23/10/2019, “Καρκίνος του μαστού: συμπτώματα-πρόληψη- αντιμετώπιση”: Ενημερωτική καμπάνια από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

23.10.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, μέσω του Συμβουλευτικού Σταθμού, θα πραγματοποιήσει την ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού Καρκίνος του μαστού: συμπτώματα – πρόληψη - αντιμετώπιση”. Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, ώρα 10:00, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Δικαστηρίων. Ενημερωτικά φυλλάδια θα διανεμηθούν από το υγειονομικό προσωπικό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

Παράλληλα σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Χανίων - Μαιευτικό Γυναικολογικό Τμήμα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, από τις 11.00 έως τις 13.00, θα πραγματοποιηθεί από τις μαίες του Τμήματος ενημέρωση για την αυτοεξέταση μαστών, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Στόχος των παραπάνω δράσεων είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση κάθε ενδιαφερόμενης για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενη.