Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

25/4/2019, Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων: Θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» ύστερα από πρόσκληση σχολείου της Κύπρου- Στόχος η προσφορά χαράς και εξωστρέφειας σε άτομα Τρίτης Ηλικίας

25.04.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:04

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του, συμμετείχε στις πολιτιστικές δράσεις σχολείου της Κύπρου, με στόχο την προσφορά χαράς και εξωστρέφειας σε άτομα Τρίτης Ηλικίας .

p1

Έτσι στις 13/4/2019, ύστερα από πρόσκληση σχολείου της Λευκωσίας, η Θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του ΔΟ.ΚΟΙ.ΠΠ Δήμου Χανίων, ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου και ανέβασε τη θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας». Η θεατρική αποστολή του ΔΟ.ΚΟΙ.ΠΠ, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του ΔΟ.ΚΟΙ.ΠΠ κ. Μανούσο Φοβάκη και τη Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κ. Κατερίνα Κουνελάκη, για άλλη μια φορά πρόσφερε γέλιο και χαρά, με το ταλέντο και το δυναμισμό των ηθοποιών – μελών των ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ.

Γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παραδειγματιστούν από το κέφι και τη ζωντάνια των αιώνιων έφηβων μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων.