Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

30/3/2019, "Έφηβος, αυτός ο γνωστός άγνωστος": Άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα για την εφηβεία που διοργάνωσε το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων

30.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 20:23

Μεγάλη είναι αναμφίβολα, η αγωνία και το άγχος των γονιών για τον τρόπο διαχείρισης της συμπεριφοράς των παιδιών τους που βρίσκονται στην εφηβεία. Αυτό ήταν το συμπέρασμα από την ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων με θέμα "Έφηβος, αυτός ο γνωστός άγνωστος" και το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (30/3) στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”. 

p1

Οι ομιλήτριες ψυχολόγοι Τένια Μακρή, Νεκταρία Πατεράκη-Καστρινάκη και Αννέτα Μαρκογιαννάκη καθήλωσαν τους γονεις και ευρύτερα το κοινό που ταυτίστηκαν με τις θέσεις τους, ενώ πλήθος ήταν τα ερωτήματα που τέθηκαν και συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που είχε τη μοργή ανοιχτού διαλόγου. Μάλιστα, πολλά από τα ερωτήματα που δεν κατέστη δυνατόν να απαντηθούν, τά κράτησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου Χανίων, προκειμένου, σε συνεργασία με το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό να τα απαντήσουν και να τα δώσουν εντός της εβδομάδας στη δημοσιότητα. 
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  Ελευθερία Αλιφιεράκη , εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επιτυχία της ημερίδας και προέτρεψε τον κόσμο, “να ανταποκρίνεται σε τέτοιες σημαντικές δράσεις προκειμένου να ενημερώνεται και έτσι να αντιμετωπίζει πιο σωστά τα καθημερινά του και όχι μόνο, προβλήματα”.