Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

4/6/2019, Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Χανίων.

04.06.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 11:06

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Κέντρο Πολλαπλών Δραστηριοτήτων ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Χανίων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος και σε άτομα με αμαξίδια και κινητικές δυσκολίες.

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

19.00 Καλωσόρισμα της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας κας Γεωργίας Αποστολάκη Σαρικάκη

19.05 Χαιρετισμός του Δημάρχου Χανίων κου Αναστάσιου Βάμβουκα

19.15 Χαιρετισμός από εκπρόσωπο της ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ) .

19.25 <<Διαχείριση απορριμάτων και ρύπανση του αέρα>> ομιλία από τον Δ/ντή του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης Χανίων ,μηχανολόγο μηχανικό κ Κων/νο Πατεράκη.

19.40 <<Κλιματική αλλαγή και πλημμύρες >> Δρ Ιωάννης Τριχάκης μηχανικός Περιβάλλοντος,Msc,PhD Εργαστήριο Γεωπεριβαλλοντικής Μηχανικής Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείο Κρήτης. Στα πλαίσια του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A << Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020 >> με τίτλο: <<Διαδικτυακή Υπηρεσία Περιβαλλοντικών Κινδύνων, ERMIS-F>> με εταίρους το Ινστιτούτο Κύπρου,το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Δήμο Χανίων,το Σύνδεσμο Αποχέτευσης Λεμεσού-Αμαθούντος,το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου-Δ/νση Υδάτων Β.Αιγαίου.

19.55 Βράβευση σχολείων για τη συμμετοχή τους σε δεντροφυτεύσεις, σε καθαρισμούς και γενικότερα σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες του Δήμου Χανίων .

20.20 Βράβευση διακριθέντων στο διαγωνισμό για το <<καλύτερο μπαλκόνι >> και για τον <<καλύτερο κήπο>>.

20.40 Βράβευση εθελοντών για τη συμμετοχή τους σε δεντροφυτεύσεις, σε καθαρισμούς και γενικότερα σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες του Δήμου Χανίων.

p1εικονα