Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

29/3/2019, Δήμος Χανίων: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την επιτυχή διεξαγωγή του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ γυναικών (22-24 Μαρτίου)

29.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 01:03

p1

Με αφορμή την επιτυχημένη διεξαγωγή του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ γυναικών στο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (22-24 Μαρτίου), ο συνδιοργανωτής (μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) Δήμος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει εκείνους που συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτή τη διοργάνωση:

1) Τα σχολεία (α' βαθμιας και β' βαθμιας) του Δήμου Χανίων (μαθητές και εκπαιδευτικούς) για το ενδιαφέρον που έδειξαν ώστε να παρακολουθήσουν αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, υπενθυμίζοντας ότι “κατευθυντήρια γραμμή” της Ε.Ο.Κ. ήταν ότι, τη διοργάνωση θα την παρακολουθούσαν μόνο μαθητές και μικροί αθλητές συλλόγων, μαζί με τους συνοδούς τους.
2) Εκείνους τους Αθλητικούς Συλλόγους των Χανίων που οι ακαδημίες τους, μαζί με τους προπονητές τους, παρακολούθησαν μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.
3) Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία “Αρίων Χανίων” που στήριξε με μέγιστο τρόπο, τη διοργάνωση.
4) Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τα μέλη του οποίου διηύθυναν αφιλοκερδώς τους αγώνες.
5) Την Ελληνική Αστυνομία
6) Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χανίων.
7) Την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΕΚΑΣΚ για την εξαιρετική συνεργασία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της διοργάνωσης που η συνδρομή τους ήταν εξόχως σημαντική: ΜΟΝΟSIS Πούλαρης Ιγνάτιος, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, SYN.KA. Super Markets, Group24 International Security ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Τέλος όλα τα ΜΜΕ των Χανίων που πρόβαλαν και κάλυψαν επαρκώς τη διοργάνωση.