Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

6/6/2019, To μήνυμα του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα και του Αντιδημάρχου Παιδείας Αντώνη Βαρδάκη με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

06.06.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:23

Το μήνυμα του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων:

Αγαπητά μας παιδιά,

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων σήμερα, για τα Επαγγελματικά Λύκεια και αύριο, για τα Γενικά Λύκεια, να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάτε για την είσοδό σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Είναι δεδομένο ότι η γνώση, η επιμονή, η αγωνιστικότητα, αλλά και η υπομονή και η αισιοδοξία είναι τα μεγάλα σας εφόδια για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αυτή των πανελληνίων εξετάσεων.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η κοινωνία μας που ταλανίζεται από κρίση σε όλους τους τομείς της, έχει ανάγκη από νέους που θα διαθέτουν μόρφωση, ποιότητα χαρακτήρα και οι οποίοι θα θέτουν υψηλούς στόχους, τόσο για την ατομική τους βελτίωση, όσο κυρίως, για το συλλογικό καλό.

Να σας ευχηθώ λοιπόν, ξανά, καλή επιτυχία και στους γονείς, κηδεμόνες και καθηγητές σας, καλή δύναμη και να νιώθουν υπερήφανοι για εσάς και για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε.


p1

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Προέδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αντώνη Ιωάννη Βαρδάκη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις :

«Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
Οι εξετάσεις αυτές είναι το τέλος και η αρχή για μια νέα ζωή γεμάτη γνώση και εμπειρίες. Μια ζωή που πρέπει να ζήσετε με χαρά, νέα σχέδια αλλά και πολλά όνειρα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος σας.
Ωστόσο, μην ξεχνάτε, ότι οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κανένας δεν βγαίνει χαμένος από αυτή την προσπάθεια γιατί πολύ απλά όλοι είστε νικητές που καταφέρατε και φτάσατε μέχρι αυτό το δύσκολο σημείο της ζωής σας.
Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να στοχεύετε πάντα ψηλά..

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας στηρίζουν σε όλη αυτή την προσπάθεια, καλή δύναμη».