Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

24/7/2019, Ορισμός νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων

24.07.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων υπ.αρ.200/7-6-2019, χρέη Γενικού Γραμματέα του Δήμου, στη θέση του αποχωρήσαντος κ. Δημήτρη Φραγκάκη, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα οργάνωσης, επίβλεψης και συντονισμού των υπηρεσιών αλλά και των Νομικών Προσώπων του Δήμου κος Μπολώτης Εμμανουήλ. Ο κος Εμμανουήλ Μπολώτης ήταν επίσης υπεύθυνος για την τήρηση της εθιμοτυπίας έχοντας την εποπτεία και οργάνωση του Γραφείου Δημάρχου Χανίων.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή αυτή, πέραν των ακαδημαϊκών του γνώσεων και της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, αποτέλεσαν η επιτυχημένη και σημαντική συμβολή του κατά την απασχόληση του στο Δήμο Χανίων και οι σφαιρικές του γνώσεις στις τρέχουσες εργασίες που βρίσκονται αυτήν την στιγμή σε εξέλιξη.

Ως εκ τούτου, καθίσταται δυνατή η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και η ομαλή μετάβαση στην επόμενη Δημοτική Αρχή, με βασικό μέλημα την ουσιαστική παράδοση του σημαντικού έργου που έχει επιτευχθεί και τη συνέχιση του, προς όφελος όλων των Δημοτών.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Μάνος Μπολώτης γεννήθηκε στα Χανιά το 1973 και είναι κάτοχος Bachelor στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και Master σε Marketing με ειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων, από τα Πανεπιστήμια Bradford & Newcastle της Αγγλίας αντίστοιχα.

 

Έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης έχοντας διατελέσει Ειδικός Συνεργάτης του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξης της Βουλής των Ελλήνων (2008), με αντικείμενο μεταξύ άλλων, την διαβούλευση με φορείς και οργανισμούς για την προετοιμασία του νομοθετικού έργου της Επιτροπής. Επίσης διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξεως (2009) σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και εθιμοτυπίας.

Έχει επίσης εργασθεί σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από θέσεις ευθύνης σε θέματα επικοινωνίας και εμπορικής πολιτικής, τόσο στον τομέα της Υγείας όσο και στον κλάδο της Πληροφορικής.

 

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και έχει άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ.

Είναι έγγαμος με ένα παιδί.