Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

28/1/2019, Με νέους κάδους απορριμμάτων εξοπλίζεται η Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Χανίων

28.01.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:01

Mε την παραλαβή 300 νέων κάδων απορριμμάτων ενισχύεται η καθαριότητα στο Δήμο Χανίων. Παρουσία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Γεωργίας Σαρικάκη – Αποστολάκη, παρελήφθησαν σήμερα, Δευτέρα 28/1/2019, οι νέοι κάδοι, μέρος της συνολικής παραγγελίας του 2017, που περιλαμβάνει περίπου 1000 νέους κάδους, μεταλλικούς και πλαστικούς, συνολικού προϋπολογισμού 220.000 ευρώ.

Η παραλαβή αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες μας για αντικατάσταση των φθαρμένων κάδων, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ μεγάλες οι ανάγκες. Σε διάστημα ενός χρόνου από σήμερα θα έχει αντικατασταθεί η μεγάλη πλειοψηφία των φθαρμένων κάδων, ενώ οι καθυστερήσεις, που προκλήθηκαν στην παραλαβή, οφείλονται σε δικαστικές προσφυγές”, επισημαίνει σε δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος, προσθέτοντας ότι οι επενδύσεις της δημοτικής αρχής και στον τομέα της καθαριότητας είναι το αποτέλεσμα του εξορθολογισμού των οικονομικών του Δήμου μας, με έμφαση στον τομέα των ανταποδοτικών τελών. “Έτσι σήμερα μπορούμε να προχωράμε σε αυτές τις επενδύσεις, ενώ θα πρέπει να σας γνωστοποιήσω ότι θα παραλάβουμε πέντε νέα απορριμματοφόρα έως τον Απρίλιο, σύντομα υπογράφουμε για την παραλαβή 4 GCB μηχανημάτων, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την απόκτηση ακόμη δύο φορτηγών”, καταλήγει στη δήλωσή της η κα. Σαρικάκη.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δ/νσης Καθαριότητας, αναμένεται η παραλαβή 719 νέων μεταλλικών κάδων, μόλις ολοκληρωθούν οι διοικητικές προσφυγές.

p1

p2

p3

p4