Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

7/3/2019, “Εβδομάδα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων”: Απόλυτα επιτυχημένη η παράσταση “οι Γαμπροί της Ευτυχίας” της θεατρικής ομάδας των ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”

07.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:03

Στο πλαίσιο της “Εβδομάδας Κοινωνικής Πολιτικής” του Δήμου Χανίων, η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων πραγματοποίησε την Πέμπτη (7/3) το πρωί, παράσταση του έργου “Γαμπροί της Ευτυχίας”. Η παράσταση έγινε στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” και ανάμεσα στον κόσμο που γέμισε την αίθουσα, τήν παρακολούθησαν και μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χανίων.

p1

Άπαντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν δύο ευχάριστες και εποικοδομητικές ώρες, ενώ, χαρακτηριστικό στοιχείο της συγκεκριμένη θεατρικής παράστασης ήταν η αλληλεπίδραση τρίτης και πρώτης ηλικίας και η προσφορά της τρίτης ηλικίας σε παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία.

Η “Εβδομάδα Κοινωνικής Πολιτικής” του Δήμου Χανίων ολοκληρώνεται σήμερα (Πέμπτη) και αύριο (Παρασκευή) με την πρωτοβουλία δράσεων στο “Νυκτερινό Καταφύγιο αστέγων” και με την ενημέρωση των δημοτών για τις παροχές του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων, μέσω της διανομής φυλλαδίων.

p2