Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

2/9/2019, Ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα Δημάρχου Χανίων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

02.09.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:09

Το πρωί της Δευτέρας 02/09/2019 πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική διαδικασία παράδοσης - παραλαβής στο Δήμο Χανίων μεταξύ του νέου δημάρχου Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και του απερχόμενου κ. Τάσου Βάμβουκα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο νέος Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ευχαριστώντας τον κ. Βάμβουκα για την προσφορά του, τόνισε ότι «Η διαδικασία της μετάβασης στη νέα Δημοτική αρχή ήταν ομαλή, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε στη θετική διάθεση ενημέρωσης του κ. Βάμβουκα και των συνεργατών του για τα εκκρεμή και τα επερχόμενα ζητήματα του Δήμου».

Πρόσθεσε επίσης, ότι «Παραλαμβάνουμε τα πεπραγμένα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και με αίσθημα δικαίου, αξιολογούμε τα πεπραγμένα και θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο βελτίωσης τους, στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του βιωτικού επιπέδου των πολιτών μας. Αναλογιζόμενοι την ευθύνη που μας ανατέθηκε, οφείλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και να εφαρμόσουμε στην πράξη μια νέα αντίληψη για τη λειτουργία των δομών του Δήμου Χανίων».

Στη συνέχεια ο κ. Σημανδηράκης πραγματοποίησε συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Φραγκιαδάκη, με τους αντιδημάρχους και τους εννέα Διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου. Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε ενημέρωση από τους Διευθυντές για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες, ενώ ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του κατέθεσαν περιληπτικά τον σχεδιασμό τους σύμφωνα με το πρόγραμμα της παράταξης. Προτεραιότητα στην πρώτη αυτή συνάντηση δόθηκε στην βελτίωση της συνεργασίας των υπηρεσιών, στην άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και την δημιουργία των βάσεων που απαιτούνται για την υλοποίηση των στόχων της Δημοτικής Αρχής.

p3

p1