Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

11/7/2019, Δήλωση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού για το "Πολιτιστίκο Καλοκαίρι" του Δήμου Χανίων

11.07.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

Με αφορμή την επιτυχημένη διεξαγωγή των εκδηλώσεων για το φετινό "Πολιτιστίκο Καλοκαίρι" του Δήμου Χανίων, το πρόγραμμα του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κυριάκος Καζάκος έκανε την εξής δήλωση:

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ έβαλαν ψηλά τον πήχυ φέτος για τη σπουδαία αυτή καλοκαιρινή διοργάνωση του τόπου μας προκειμένου να παρουσιάσουν ένα μεγάλο καλλιτεχνικό δρώμενο,πολύπλευρο,δυναμικό και δημιουργικό. Με αυτό το σκοπό εντάχθησαν εκδηλώσεις τόσο στην πόλη όσο και στις περιαστικές περιοχές. Η συμμετοχή του κόσμου και η ανταπόκρισή του είναι μεγάλη από τις πρώτες κιόλας εκδηλώσεις.
Τα σχόλια των ξένων επισκεπτών είναι πολύ θετικά αφού τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν το πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.

Μεγάλη βαρύτητα επίσης έχει δοθεί και σε εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους, ενώ ο Δήμος Χανίων σε όλα τα δρώμενα που είναι συνδιοργανωτής έχει δωρεάν είσοδο για όλους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμβάλουν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, είτε βρίσκονται μπροστά, είτε πίσω από τη σκηνή, ώστε να απολαύσουμε και φέτος το "Πολιτιστικό Καλοκαίρι" του Δήμου μας.

p1