Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

6/3/2019, Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων: Άνοιξε τις “πύλες” της μια πηγή παιδικής δημιουργικότητας στη Νέα Χώρα

07.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:03

Μια “πηγή” παιδικής δημιουργικότητας και ενασχόλησης εγκαινιάστηκε από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων την Τετάρτη (6/3) το πρωί. Το Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας ξεκινά από σήμερα τη λειτουργία του στη Νέα Χώρα και συγκεκριμένα στην οδό Σελίνου 76.

p1

Στα εγκαίνια που έγιναν στο πλαίσιο της ‘Έβδομάδας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων” το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Βαρδάκης, ο πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Μανούσος Φοβάκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων Ειρήνη Αθανασάκη, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Παιδικής Δημιουργίας εμπλούτισαν με τις παιδικές φωνές τους μαθητές σχολείων της Νέας Χώρας που πήραν μια πρώτη γεύση από τις δράσεις που θα πραγματοποιούνται εκεί.

p2

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας κατά την ομιλία του στο πλαίσιο των εγκαινίων τόνισε:

Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος που θα εξυπηρετεί τα παιδιά της Νέας Χώρας αλλά και της περιοχής των Παχιανών. Τα παιδιά και οι γονείς θα βρίσκουν εδώ έναν φιλόξενο χώρο, με πρόθυμο προσωπικό που θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα των παιδιών. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί αυτό το Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας και πιο συγκεκριμένα στον ΔΟΚΟΙΠΠ, στον πρόεδρο, στο ΔΣ του Οργανισμού αλλά και στους υπαλλήλους του”.

p3

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων Μανούσος Φοβάκης ανέφερε:

Νιώθω χαρούμενος που εγκαινιάσαμε αυτόν τον όμορφο χώρο στην πολυπληθή περιοχή της Νέας Χώρας. Να ευχαριστήσω το Δημοτικό Γηροκομείο και τον πρόεδρο του κ. Κουκλάκη και τον Δ/ντή του κ. Γωνιωτάκη που μας παραχώρησαν το κτίριο και τον Δήμαρχο Χανίων που ήταν κοντά μας σε όλη την προσπάθεια που κάναμε. Επόμενος στόχος μας είναι να κάνουμε ένα Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας για ΑμεΑ”.

Σημειώνεται τέλος ότι το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Παιδικής Δημιουργίας του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων είναι:

Τρίτη-Πέμπτη

11:00-19:00

Παρασκευή και Σάββατο

08:00-14:00