Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

9/9/2019, Με επιτυχία η “ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ”Με επιτυχία η “ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ”

09.09.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:09

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου για τετάρτη συνεχή χρονιά στο Υδροψυχαγωγικό Πάρκο “Aqua Creta Limnoupolis”, η “ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης περισσότεροι από 1.600 επισκέπτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα συναρπαστικά παιχνίδια του Πάρκου χωρίς χρηματικό αντίτιμο εισόδου, προσφέροντας, ωστόσο, τρόφιμα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη για τις 450 οικογένειες, που μηνιαίως ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, σε δήλωσή της ευχαριστεί θερμά τόσο τον Πρόεδρο όσο και το Δ.Σ. του Υδροψυχαγωγικού Πάρκου για τη συνεργασία για τέταρτη χρονιά, προσφέροντας στους συνδημότες μας και κυρίως στα μικρά παιδιά μία μέρα ξεγνοιασιάς, δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπο. “Οι δράσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα θα συνεχισθούν και θα ενισχυθούν, καθώς από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Συμμετέχουμε ενεργά και αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία στον τομέα της ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων του τόπου μας”, τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της η κα. Ζερβουδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη 11 έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο χώρο του Παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί διαμονή σχολικών ειδών σε 210 παιδιά οικογενειών, που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το σύνολο των σχολικών ειδών αποτελούν προσφορά του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού SYN.KA.

p2

p1

 

p1