Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

12/5/2019, Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Δήμου Χανίων στην αναπλασμένη παραλία της Ν. Χώρας

12.05.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:05

To ανοιξιάτικο ηλιοβασίλεμα στην πρόσφατα αναπλασμένη παραλία της Νέας Χώρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δεκάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο της μουσικής εκδήλωσης, που διοργανώθηκε από τον Δήμο το Σάββατο 11/5/2019. Τους παρευρισκομένους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, κάνοντας λόγο για “μια υπέροχη παραλία, που ντύθηκε με μια εντελώς καινούρια φορεσιά, έπειτα από την ολοκλήρωση του σπουδαίου έργου ανάπλασής της”. Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας προωθείται παράλληλα και η διάνοιξη του παραλιακού μετώπου της Ν. Χώρας έως τον Κλαδισό ποταμό, ενοποιώντας ουσιαστικά το δυτικό παραλιακό μέτωπο της πόλης, από το Ενετικό Λιμάνι έως τους Αγίους Αποστόλους.

Με θερμά λόγια αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα του έργου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστηματαρχών, Ξενοδόχων, Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Χώρας, Παναγιώτης Κόρακας, καθώς και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου, Τάσος Δημολιτσάς, ευχαριστώντας τον Δήμο Χανίων και προσωπικά τον Δήμαρχο για την ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής.

Προηγήθηκε αγιασμός στο ΚΑΠΗ της Ν. Χώρας, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα, συντροφιά με τους ήχους του Μάνου Μαλαξιανάκη και του συγκροτήματός του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρθηκε κέρασμα από τον Δήμο Χανίων, τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. και τους φορείς της Ν. Χώρας.

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p6