Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

22/2/2019, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Καταστηματαρχών, Ξενοδόχων, Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Χώρας

22.02.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:02

Συνάντηση με τα μέλη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστηματαρχών, Ξενοδόχων, Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Χώρας, Παναγιώτη Κόρακα, είχε σήμερα, Παρασκευή 22/2/2019, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο Γραφείο του.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων, Ειρήνη Αθανασάκη, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, εξετάστηκαν οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα εφαρμοστούν με την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης της Ακτής Παπανικολή (Νέα Χώρα).

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων επισημαίνει ότι στόχος της συνάντησης ήταν να καθοριστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα προταθούν στα όργανα του Δήμου, καθώς τις επόμενες ημέρες το έργο της ανάπλασης, πρόκειται να παραδοθεί οριστικά στον Δήμο. “Παρατηρείται μια αναρχία από τη στιγμή, που άνοιξε ο δρόμος, καθώς αρκετοί συμπολίτες μας θεωρούν ότι μπορούν να σταθμεύουν ανεξέλεγκτα τα οχήματά τους. Η τακτική αυτή θα πρέπει να σταματήσει, αφού πρόκειται για έναν δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, όπου θα τηρείται συγκεκριμένο ωράριο για τα οχήματα ανεφοδιασμού των επιχειρήσεων, από τις 07.00 έως τις 11.00”, τονίζει ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι οι σχετικές Αποφάσεις θα ληφθούν από την Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων και από το Δημοτικό Συμβούλιο. “Πρόκειται για ένα καθολικό αίτημα πλέον και των επαγγελματιών και των κατοίκων, το οποίο εφαρμόστηκε κατά το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα τώρα, παρά τις αρχικές αντιδράσεις, όλοι να συμφωνούν στην εφαρμογή του”, κατέληξε στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων.

p1

p2