Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

6/7/2019, Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για τις επιδόσεις των αθλητών του Ν.Ο.Χ., Απ. Παπαστάμο και Αλ. Κάχρη

06.07.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 08:07

Στο ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα προέβη σήμερα, Σάββατο 6/7/2019, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας:

 

Ως Δήμαρχος Χανίων εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Χανιώτη πρωταθλητή, Απόστολο Παπαστάμο, που, έπειτα από μία εξαιρετική κούρσα, κατόρθωσε να κερδίσει την 1η θέση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης, στο Καζάν.

Εκ μέρους και του Δημοτικού μας Συμβουλίου συγχαίρω τον πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία τόσο για τον ελληνικό αθλητισμό, όσο και για τον Ν.Ο.Χ. και τον Δήμο μας.

Εντυπωσιακή είναι όμως και η πορεία του Αλέξανδρου Κάχρη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, καθώς, χάρη στο διπλό πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων και παίδων, που σημείωσε, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό του αγωνίσματος των 800μ.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις των αθλητών μας, που τους φέρνουν στην κορυφή της Ευρώπης. Συγχαρητήρια στις οικογένειες και στους προπονητές τους. Ο Δήμος μας στέκεται σταθερά αρωγός σε κάθε προσπάθεια, που αφορά την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.

p1