Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

12/9/2019,Συνεργασία Δήμου Χανίων με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για τη δωρεάν διανομή προϊόντων ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια

12.09.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 09:09

Ο Δήμος Χανίων, Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» θα διανείμουν δωρεάν προϊόντα ετήσιας ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 12-18 ετών, στο πλαίσιο της εκστρατείας #MinEisaiApousa της Always. Στόχος της εκστρατείας είναι να διασφαλίσει πως κανένα κορίτσι δεν θα χάσει το σχολείο, λόγω της έλλειψης γυναικείων προϊόντων υγιεινής, όπου κι αν βρίσκεται.

Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 10:30 έως τις 12:30 στο Δημαρχείο Χανίων, Κυδωνίας 29, στον α΄ όροφο.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω δράσης πάνω από 200 κορίτσια δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων και των εξυπηρετούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν προϊόντα γυναικείας ατομικής υγιεινής για έναν ολόκληρο χρόνο.