Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

31/7/2019, Έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος Δ.Σ. Χανίων για την απώλεια του Μανώλη Σκουλάκη

31.07.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του με την υπ΄ αριθμ. 513 ομόφωνη Απόφασή του ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του τέως Υπουργού, τέως Βουλευτή, τέως Δημάρχου και νυν Δημοτικού Σύμβουλου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη:

 

 1. Να διατυπωθούν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος τέως Υπουργού, τέως Βουλευτή, τέως Δημάρχου και νυν Δημοτικού Συμβούλου, Μανώλη Σκουλάκη.

 

 1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του.

 

 1. Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά καταστήματα και εν γένει Δημοτικά κτίρια επί τριημέρου.

 

 1. Την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας να παραμείνουν κλειστές από τις 13.00 οι υπηρεσίες του Δήμου, των Δημοτικών επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων. 1. Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει δημοτική δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου.

 

 1. Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος του Δήμου Χανίων.

 

 1. Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στην εξόδιο ακολουθία και ο Δήμαρχος Χανίων να εκφωνήσει επικήδειο λόγο.

 

 1. Στο επόμενο Δ.Σ να προταθεί να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε κάποιο δρόμο, πλατεία, χώρο του Δήμου μας ή δημοτικό κτίριο.

 

 1. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.

 

 1. Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου.