Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

14/1/2019, Χορήγηση υποτροφιών σε απόφοιτους λυκείου καταγωγής Ρομά για φοίτηση σε τμήματα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου

14.01.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:01

Χορήγηση υποτροφιών ενέκρινε η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) σε αποφοίτους λυκείου καταγωγής Ρομά με άμεση απαλλαγή από την καταβολή διδάκτρων κατά την εγγραφή τους σε τμήματα του ΕΑΠ για την απόκτηση πτυχίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.eap.gr σήμερα 14/01/2019 έως στις 15:00μ.μ. και αφορούν σε δύο εξαμηνιαία προπτυχιακά προγράμματα : Δημόσια Διοίκηση (ΔΗΔ) και Διοίκηση Τουρισμού (ΔΙΤ).

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τη Δημόσια Διοίκηση όπως και για τη Διοίκηση Τουρισμού θα ανοίξουν ξανά γύρω στην άνοιξη, ενώ τα ετήσια προπτυχιακά προγράμματα τέλη Φεβρουαρίου- αρχές Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διαδικασία και να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με τα εξαμηνιαία και ετήσια προγράμματα σπουδών από το Κέντρο Κοινότητας - Παράρτημα Ρομά του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 28213 - 41688.