Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

22/3/2019, Συνεχίστηκε στα Περιβόλια ο Δημόσιος Διάλογος που αφορά την κατασκευή των 8 νέων σχολικών μονάδων στο Δήμο Χανίων, μέσω της μεθόδου ΣΔΙΤ

26.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 01:03

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (21/3) το απόγευμα, ο Δημόσιος Διάλογος για την κατασκευή των 8 Νέων Σχολικών Μονάδων στον Δήμο Χανίων με την μέθοδο ΣΔΙΤ.

p1

Πιο συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων και μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, πραγματοποιήθηκε διάλογος εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, της εκπαιδευτικής κοινότητας, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, πολιτιστικών συλλόγων, της τοπικής κοινότητας που αφορούσε την κατασκευή Νηπιαγωγείου, με τη μέθοδο ΣΔΙΤ. Πέραν του Δημάρχου Χανίων, το “παρών” έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Φραγκάκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Περιβολίων Πέτρος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χανίων Γρηγόρης Γκουλούσης και άλλοι φορείς και κάτοικοι της περιοχής.

Η συζήτηση ήταν άκρως ουσιαστική και φανέρωσε την ικανοποίηση της τοπικής κοινωνίας των Περιβολίων για την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου, το οποίο παράλληλα, θα απελευθερώσει τη λειτουργία και τις δράσεις του Δημοτικού Σχολείου, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή, συστεγάζονται.

“Θεωρώ ότι αυτά τα 4,5 χρόνια της δημοτικής μας αρχής έγιναν πολλά και σημαντικά πράγματα στην περιοχή των Περιβολίων. Στο πλάνο μας είναι να γίνουν και άλλα περισσότερα. Στο πλαίσιο αυτό τίθεται και η κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη του Δημόσιου Διαλόγου για την κατασκευή σχολείων μέσω ΣΔΙΤ πραγματοποιήθηκε στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου, την Δευτέρα (18/3) το απόγευμα και θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία που θα κατασκευαστούν νέα σχολεία.