Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

5/9/2019, Εθιμοτυπικές συναντήσεις Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη

05.09.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:09

Συνάντηση με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι), Θεμιστοκλή Μπουρολιά, και τον Διοικητή της 115 Π.Μ., Σμήναρχο (Ι), Ευάγγελο Τζήκα, είχε σήμερα Πέμπτη 5/9/2019, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αναστάσιος Αλόγλου, ο κ. Σημανδηράκης ενημέρωσε για τις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες, που προωθεί στην παρούσα φάση η νέα δημοτική αρχή, καθώς για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου. Μάλιστα, συζητήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας του Δήμου Χανίων και της 115 Π.Μ.

Τόσο ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας όσο και ο Διοικητής της 115 Π.Μ. ευχήθηκαν στο Δήμαρχο Χανίων κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Από την πλευρά του ο κ. Σημανδηράκης με την ολοκλήρωση της συνάντησης τους προσέφερε το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων: “Χανιά, Ταξίδι στο όνειρο”.

 

Ακολούθησε η εθιμοτυπική συνάντηση του Πρέσβη της Ρουμανίας, Lucian Fatu, με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψης εξετάστηκε η διεύρυνση των σχέσεων του Δήμου Χανίων με την Πρεσβεία της Ρουμανίας, λόγω και του εξαιρετικού επιπέδου, στο οποίο βρίσκονται οι σχέσεις της Ελλάδας με τη συγκεκριμένη χώρα.

Ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής για την τρέχουσα περίοδο, ενώ μεταξύ άλλων προτάθηκε η ανάπτυξη στενότερης συνεργασίας, σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως τον πολιτισμό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

p1

p2