Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

6/3/2019, Εκδήλωση τιμής για τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους του Δήμου Χανίων

07.03.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 10:03

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 6/3/2019, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων εκδήλωση τιμής για τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους του Δήμου, έπειτα και από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναγνωρίζοντας την πολύχρονη εργασία σας, με στόχο την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, κρίναμε απαραίτητο να προβούμε σε αυτή τη σεμνή τελετή ως ένδειξη αναγνώρισης των υπηρεσιών σας”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι οι τιμώμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσέφεραν στην πόλη μας και τους ανθρώπους της.

O θεσμός των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει αυτό τον στόχο, την άμεση εξυπηρέτηση του δημότη σε θέματα της καθημερινότητας του, αλλά και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων πνοής, με αποδέκτη και πάλι τον δημότη”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, παρατηρώντας ότι το έργο των υπαλλήλων συνεχίζεται από τους συναδέλφους τους, που εξακολουθούν να υπηρετούν τον δημότη των Χανίων.

Τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους ευχαρίστησαν από την πλευρά τους και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά επαίνου και συμβολικού δώρου στους τιμώμενους.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Χανίων, που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το 2018, είναι οι: Κατάκης Μάρκος, Κτιστάκη Σπυριδούλα, Λιονάκη Βασιλική, Σκαλιδάκης Ευτύχιος, Τζογανίδης Παναγιώτης, Τσαλδάρης Γεώργιος και Χατζησιδέρης Ιωάννης.

p1

p2

p3

p4

p5