Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

9//7/2019, Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο φετινό “3 on 3 Streetball – Τάπα στη βία και στον ρατσισμό”

09.07.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 09:07

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό, τέταρτο, “3 on 3 Streetball – Τάπαστη βία και στον ρατσισμό” που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Αποστόλους. Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Χανίων, ο ΠΣΑΚ, η Ε.Ο.Κ., η ΕΚΑΣΚ και ο ΕΣΑΚΕ.

Το φετινό “3 on 3” στα Χανιά λάμπρυνε με την παρουσία του ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έδωσε το “παρών” στους αγώνες που έγιναν την Παρασκευή (5/7) και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά, τονίζοντας τους ότι “για να γίνει κάποιος σπουδαίος αθλητής θα χρειαστεί να εργαστεί πάρα πολύ και να κουραστεί”, προβάλλοντας μάλιστα ως παράδειγμα τον Χανιώτη καλαθοσφαιριστή και πρόεδρο του ΠΣΑΚ Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σταύρος Φιωτάκης που μαζί με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη κήρυξαν την έναρξη των αγώνων αλλά έκαναν και τις απονομές, μαζί με τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές, στο τέλος αυτών, το Σάββατο (6/7) το απόγευμα.

Ο Δήμος Χανίων ήταν για τέταρτη συνεχή χρονιά, συνδιοργανωτής του σημαντικού αυτού (και) φιλανθρωπικού τουρνουά και μάλιστα, έχει τη διάθεση να συνεισφέρει με γνώμονα την ενίσχυσή του αλλά και την καθιέρωση του, ως ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, εν μέσω καλοκαιριού.

 

p1

p2

p3

p4

p5

p6

 

p7

p8

p9

p10

p11

p12

 

Αρχεία

  1. t12