Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

30/7/2019, Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα για τον θάνατο του τέως Υπουργού και τέως Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη

30.07.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του τέως Υπουργού, τέως βουλευτή και τέως Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ως Δήμαρχος Χανίων και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, του προσωπικού του Δήμου και συνολικά της κοινωνίας των Χανίων εκφράζουμε τη θλίψη μας για το θάνατο του τέως Υπουργού, βουλευτή και Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη. Ο Μανώλης Σκουλάκης ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο του, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, για περισσότερα από 35 χρόνια.

Η συγκυρία ήταν τέτοια που το θλιβερό γεγονός του θανάτου του, συνέπεσε με τα προγραμματισμένα για σήμερα, εγκαίνια του “Αγροτικού Αυγούστού”, τα οποία αναβάλλονται. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, αφιερώνουμε τον φετινό “Αγροτικό Αύγουστο” στη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, για τον οποίο είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Εκφράζουμε τέλος, ως Δήμος Χανίων, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Μανώλη Σκουλάκη.

p1