Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

1/4/2019, Συστάσεις Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας Δήμου Χανίων για την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων

01.04.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Ο Δήμος Χανίων απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, ώστε να ελαχιστοποιήσουν την εναπόθεση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων στους κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου οι εργαζόμενοι του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας να μπορέσουν να ανταποκριθούν και να διατηρηθεί η καθαριότητα της πόλης σε καλό επίπεδο.

Το φαινόμενο της εναπόθεσης κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους, τα οποία εμποδίζουν την κυκλοφορία και αποτελούν εστία ρύπανσης, είναι πολύ συχνό. Παρατηρείται επίσης η εναπόθεση σάκων με οικιακά απόβλητα έξω από τους κάδους απορριμμάτων και όχι εντός αυτών.

Η αντιμετώπιση του φαινομένου είναι απλή, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, στο τηλ. 2821341777, και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., στο τηλ. 2821076666, ώστε να γνωστοποιηθεί η ημέρα και η ώρα εναπόθεσης των αντικειμένων. Τα οικιακά απόβλητα θα πρέπει να απορρίπτονται πάντα εντός των κατάλληλων κάδων (πράσινος και μπλε), ελαχιστοποιώντας τον όγκο τους, κυρίως όσον αφορά τα προϊόντα συσκευασίας (χαρτοκιβώτια).

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων ζητά την κατανόηση των συμπολιτών μας και ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή και τη συνεργασία τους για έναν Δήμο πιο καθαρό και πιο όμορφο, υπενθυμίζοντας ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας.