Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

24/10/2019, Tην Κυριακή 27 Οκτωβρίου η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Βαλεντίνα Παπαδημητράκη θα διαβάσει αποσπάσματα από τα ταξιδιωτικά κείμενα του Νίκου Καζαντζάκη στο Φρούριο Κούλε.

24.10.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 10:10

Την προηγούμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο Κουλές, το Οθωμανικό Φρούριο στην Απτέρα, έγινε ο τόπος συνάντησης εκατοντάδων δημοτών και επισκεπτών οι οποίοι μαγεύτηκαν από τα παραμύθια του αγαπημένου μας καραγκιοζοπαίχτη Νίκου Μπλαζάκη που, συνοδευόμενος από τους μουσικούς Ελευθερία και Μανώλη Μπλαζάκη, ξετύλιξε το κουβάρι των μύθων.

Αυτή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Βαλεντίνα Παπαδημητράκη θα διαβάσει αποσπάσματα από τα ταξιδιωτικά κείμενα του Νίκου Καζαντζάκη. Κυριαρχούν η αγάπη του σπουδαίου λογοτέχνη για το ελληνικό τοπίο, εικόνες και αισθήσεις από τα νησιά του Αιγαίου, στοχασμοί για την ελληνικότητα. Στο πολίτικο λαούτο θα συνοδεύσει ο Γιώργος Καμηλάκης.

Οι αναγνώσεις ξεκινούν στις 12:00 και 12:45.

Το Φρούριο θα είναι ανοικτό την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:00 σε συνέχεια των ενεργειών του Δήμου Χανίων και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή προσφορά τους. Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς που με την παρουσία σας δίνετε πνοή στο μνημείο.

eikona

eikona

Αρχεία

  1. 1