Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

24/5/2019, «Γνωρίζω από κοντά τις Βιβλιοθήκες της πόλης μου»

24.05.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 01:05

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Γνωρίζω από κοντά τις Βιβλιοθήκες της πόλης μου κι όχι μόνο» η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων εκπροσωπούμενη από την προϊσταμένη Βιβή Χουδαλάκη και τους βιβλιοθηκονόμους, Αρετή Καρβέλη, Χρυσούλα Αντωνακάκη, Μαρία Μαραβελάκη και Ανδρέα Σατλάνη, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Καρυδίου Αποκορώνου.

Η θερμή φιλοξενία, η ξενάγηση στους χώρους, στο εκκλησάκι και στη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μονής και η συζήτηση με τον πατέρα Ιερεμία μας ενθουσίασε!

Η παρουσίαση των Βιβλιοθηκών του Δήμου μας, η ανταλλαγή απόψεων για τη νεοσύστατη Βιβλιοθήκη του Μοναστηριού, καθώς οι σκέψεις, οι ιδέες και τα σχέδια του πατέρα Ιερεμία για την αποκατάσταση του μοναστηριακού συγκροτήματος και η αναβίωση και ανάδειξη του σημαντικού αυτού μνημείου, κυριάρχησαν στα θέματα συζήτησης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ακολούθησε εξαιρετικό γεύμα. Επίσης, προσφέρθηκαν βιβλία που έχουν εκδοθεί από το Δήμο μας, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Μοναστηριού.

Φεύγοντας, ευχηθήκαμε στον πατέρα Ιερεμία καλή δύναμη γιατη συνέχιση του σημαντικού έργου που επιτελεί η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου. Με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση για να επισκεφτεί τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και από τις δύο πλευρές επισημάνθηκε ότι είμαστε ανοικτοί σε κάθε συνεργασία.

p1

p2

p3