Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

24/6/2019, Συνάντηση μελών της παιδικής χορωδίας αγοριών “Aurelius” με τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

24.06.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της παιδικής χορωδίας αγοριών “Aurelius” του Καλφ (Calw), Μπέρχαρντ Κούγκλερ, τα μέλη της χορωδίας και τους συνοδούς τους υποδέχτηκε σήμερα, Δευτέρα 24/6/2019, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κυριάκος Καζάκος, ο Διευθυντής, Γιώργος Ανδρεδάκης, και εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου, ο κ. Βάμβουκας συνεχάρη τα μέλη και τους υπευθύνους της χορωδίας για την εξαιρετική συναυλία, που παραχωρήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Χανίων. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε και στις επαφές, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των Χανίων και της περιοχής του Καλφ, τονίζοντας ότι αυτές θα πρέπει να διευρυνθούν, επισημαίνοντας ότι οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων και τα μέλη της εν λόγω χορωδίας συνδέονται πέραν των άλλων και από την κοινή ευρωπαϊκή τους ταυτότητα, ως Ευρωπαίοι πολίτες.

Επισημαίνεται ότι η συναυλία της παιδικής χορωδίας αγοριών “Aurelius”, που θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες χορωδίες αγοριών της Γερμανίας, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Μουσικού Σχολείου Χανίων, ενώ ανάλογη συναυλία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Καλφ από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

p1

p2