Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

6/12/2019, Διανομή βρεφικών ειδών σε μονογονεϊκές οικογένειες & άγαμες μητέρες από τον Δήμο Χανίων: Στο πλαίσιο του προγράμματος "ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΩΗ"

06.12.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Ο Δήμος Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας στηρίζοντας τις μονογονεϊκές οικογένειες και τις άγαμες μητέρες στο πλαίσιο του προγράμματος "ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΩΗ", θα διανείμει σε μητέρες, που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο ΤΕΒΑ, βασικά βρεφικά είδη. Τα κουτιά περιέχουν βρεφικές πάνες, μαξιλάρια, pampers, γάλατα, κρέμες, μπιμπερό, πιπίλες, βρεφικά σαμπουάν και αλοιφές, παιχνίδια κ.ά.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνει: “Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του είναι εδώ για να δείξει εμπράκτως τη στήριξή του σε όλες εκείνες τις κοινωνικές ομάδες, που χρήζουν βοήθειας. Είμαστε στο πλευρό της μάνας ή του πατέρα, που προσπαθούν μόνοι να στηρίξουν τα παιδιά τους. Είμαστε εδώ για τη βελτίωση της ζωής των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, για όλους όσους μας χρειάζονται, αρωγοί στον αγώνα και στις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο αύριο. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με την προσφορά τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του οράματός μας”.

p1

p1