Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

02/06/2021, Ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, από τον Δήμο Χανίων για την Παγκόσμια Ήμερα Περιβάλλοντος

02.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

«“Υιοθέτησε” κι εσύ ένα φυτό»  & «#chania_eco: Η φωτογραφία σου για το περιβάλλον»

Με ξεχωριστές δράσεις γιορτάζει ο Δήμος Χανίων φέτος, στις 05/06/2021, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Αυτό το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, από τις 10:00 έως τις 14:00 ο Δήμος Χανίων καλεί μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, όπου τους περιμένει ένα “πράσινο” δώρο.

Με εφόδιο ένα άδειο δοχείο ή μια μικρή γλάστρα (όχι πλαστικά), οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αποκτήσουν αρωματικά φυτά που θα τους προσφερθούν, από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.Δ.Ι.Σ.Α..

Η δράση, ωστόσο, δε σταματάει εκεί. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα “υιοθετήσουν” φυτά, καλούνται να τα φροντίζουν, να τα περιποιούνται και σε έναν χρόνο από τώρα, την ίδια μέρα, στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2022, να στείλουν μια φωτογραφία από την πορεία των φυτών.

Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων πρωτοστατεί σε μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποιήσης για θέματα περιβάλλοντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κεντρικό σύνθημα: #chania_eco

Ανάρτησε δικές σου φωτογραφίες σε Facebook και Instagram που απεικονίζουν σωστές περιβαλλοντικές καθημερινές συνήθειες, χρησιμοποιώντας τα σλόγκαν της δράσης #chania_eco και #WorldEnvironmentDay .

Εναλλακτικά, στείλε στους επίσημους λογαριασμούς του Δήμου Χανίων Facebook:facebook.com/Chania.city και Instagram:instagram.com/chania.gr και μετάδωσε μαζί μας το μήνυμα της οικολογικής συνείδησης, με πράξεις που προστατεύουν πραγματικά το περιβάλλον!

1

2