Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

03/04/2021, Τριήμερο εθελοντικών στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από τον Δήμο Χανίων και τοποθέτηση ταϊστρών (τροφής και νερού) σε 13 σημεία

02.04.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 15:49

Ο Δήμος Χανίων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων (4 Απριλίου), με διαφορετικές δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού και αποτελεσματικής φροντίδας στα ζώα που βρίσκονται στους δρόμους.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 05/04 έως και την Τετάρτη 07/04/2021, το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με ιδιώτες κτηνιάτρους της πόλης, διοργανώνει τριήμερο εθελοντικών στειρώσεων στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων ευθύνης του Δήμου.

Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων προχωρά στην τοποθέτηση ειδικών κατασκευών ταΐσματος για τα ζώα (ταΐστρες και ποτίστρες) σε 13 διαφορετικά σημεία, σε όλο τον Δήμο. Σε συνεννόηση και με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών συνδημοτών μας, φροντίζουμε για την τακτική τροφοδότηση και επιθεώρηση των σημείων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Χανίων παροτρύνει όσους επιθυμούν να αποκτήσουν κατοικίδιο, να προχωρήσουν σε υιοθεσία κάποιου αδέσποτου και όχι σε αγορά.

Πληροφορίες για τα αδέσποτα που είναι προς υιοθεσία, μπορείτε να βρείτε στην ειδική σελίδα του Δήμου Χανίων στο Facebook: facebook.com/adespotadx

π1

Αρχεία

  1. 3imero_steiroseon_adespota_zoa