Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

04/05/2021, Παρών στα «Γεύματα Αγάπης» ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

04.05.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 08:05

Στα «Γεύματα Αγάπης», που προσφέρθηκαν από τον Δήμο Χανίων σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (2 & 3 Μαΐου 2021) παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π, Ελένη Ζερβουδάκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων, κατά την επίσκεψη του στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο της Σπλάντζιας αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βρεθήκαμε εδώ για να προσφέρουμε σε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ένα πιάτο φαγητό και λίγη χαρά. Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που έχουμε ως Δήμος Χανίων, μαζί με τους εθελοντές, φροντίζουμε όλοι μαζί ώστε να έχουν αυτοί οι άνθρωποι τα απαραίτητα» ενώ τόνισε πως: «είναι ένα ελάχιστο δείγμα προσφοράς στις μέρες που ζούμε».

«Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής είναι εδώ και συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας με τα «Γεύματα Αγάπης», την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα. Μάγειρες από τους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., μαζί με την ψυχή του Συσσιτίου, τους εθελοντές που το στηρίζουν, προσέφεραν και τις δύο αυτές μέρες τις υπηρεσίες τους με πολλή αγάπη και τους ευχαριστούμε γι’αυτό» τόνισε η κα. Ζερβουδάκη.

Συνολικά στα «Γεύματα Αγάπης» προετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν 320 μερίδες φαγητού σε ευπαθείς ομάδες και άστεγους, στον χώρο του Φιλόπτωχου Συσσιτίου της Σπλάντζιας. Η προμήθεια των τροφίμων πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων ενώ το φαγητό ετοιμάστηκε από μάγειρες των παιδικών σταθμών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π..

 

p1

Αρχεία

  1. geyma_agapis