Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη συμμετοχή Χανιωτών αθλητών

06.08.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:08

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε η εθνική ομάδα πόλο και την πρόκρισή της στην τελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και στο σύνολο της ελληνικής αποστολής.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Χανίων σε δήλωσή του επισημαίνει: «Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την υπερπροσπάθεια, που κατέβαλλαν, καθώς με αποφασιστικότητα και πίστη κατάφεραν να προκριθούν στην τελική διοργάνωση του Ολυμπιακού Τουρνουά. Ξεχωριστά συγχαρητήρια και στους προπονητές, συνοδούς και υπεύθυνους της ελληνικής αποστολής, για την υποστήριξη.

Η επιτυχία είναι ήδη τεράστια για τον ελληνικό αθλητισμό, με εξασφαλισμένο το ασημένιο μετάλλιο, ενώ μόνο υπερήφανοι μπορούμε να νιώθουμε ως Χανιώτες για τις επιδόσεις των δύο νεαρών συνδημοτών μας, του Δημήτρη Σκουμπάκη και του Κώστα Γαλανίδη, που συμμετέχουν στην αποστολή στο Τόκιο.

Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα στους αθλητές μας, τους οποίους ελπίζουμε να καμαρώσουμε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου».

Αρχεία

  1. panagiotis_simandirakis