Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

08/04/2021, Στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”

08.04.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:04

Τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 08/04/2021 ο πρόεδρος του Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”, Σπύρος Αδοντάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Συλλόγου, Θρασύβουλο Κυριακουλάκη και Έφη Δανδουλάκη. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο, ενώ ο κ. Αδοντάκης παρουσίασε αναλυτικά τις δραστηριότητες στις οποίες προέβη ο Σύλλογος, με την οικονομική ενίσχυση των 10.000 ευρώ που έλαβε από τον Δήμο Χανίων στο πλαίσιο της συνδρομής των φιλανθρωπικών σωματείων των Χανίων, τον Δεκέμβριο του 2020.

Παράλληλα, θετικά αντιμετωπίστηκε το αίτημα του Συλλόγου για την ανανέωση της παραχώρησης του καταστήματος επί της οδού Τσουδερών, το οποίο χρησιμοποιείται ως στέγη του Συλλόγου..

Ο κ. Σημανδηράκης από τη μεριά του, εξέφρασε τη διάθεση της δημοτικής αρχής να ενισχύσει τις εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου, ενώ τονίστηκε και η ανάγκη ενεργότερης συμμετοχή σε αυτές.

Τέλος, ο κ. Αδοντάκης προσέφερε πασχαλινές λαμπάδες και αναμνηστικά δώρα που έχουν επιμεληθεί τα μέλη του Συλλόγου, στον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.

 

p1


Αρχεία

  1. _mg_6390