Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη η νέα Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Δ. Κυριακάκη

08.10.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 16:15

Τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 08/10/2021, η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη συνοδευόμενη από μέλη του προεδρείου του Δ.Σ. του Συλλόγου. Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου.

Ο κ. Σημανδηράκης συνεχάρη την κα. Κυριακάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια εκτενής συζήτηση για τα αναπτυξιακά σχέδια που θα αλλάξουν την όψη του Δήμου Χανίων στο άμεσο μέλλον, αλλά και τα πεδία συνεργασίας του Δήμου Χανίων και του Συλλόγου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η γενική προετοιμασία του Δήμου Χανίων ενόψει των Χριστουγέννων και ο εορταστικός στολισμός της πόλης, όπου όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων «φιλοδοξούμε να καταστήσουμε τα Χανιά ως έναν από τους πιο ελκυστικούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς της χώρας».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα με την υπόσχεση της συνέχειας της καλής συνεργασίας που υπάρχει με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

p1

p2

Αρχεία

  1. img_2585