Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

«Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Κρήτη»: Παρουσίαση βιβλίου για την ζωή και το έργο του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη στην 9η Έκθεση Βιβλίου

10.08.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:08

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζουν το βιβλίο «Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Κρήτη», την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021, στις 21.00 μ.μ., στην Πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων. 


Το βιβλίο αποτελεί συλλογικό έργο του Γιώργου Αγοραστάκη, του Ερατοσθένη Καψωμένου και της Τατιάνας Παπαγεωργίου, οι οποίοι έχοντας ο καθένας αναπτύξει τον δικό του προσωπικό δεσμό με τον Μίκη Θεοδωράκη, επιχειρούν από τη δική τους οπτική γωνία να φωτίσουν διαφορετικές πτυχές από τη ζωή και το έργο του μουσικοσυνθέτη.


Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2021» και αποτελεί παράλληλη δράση της 9ης Έκθεσης Βιβλίου.


Την παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιήσει η Βαρβάρα Περράκη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων, ενώ η έκδοση θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και τις εκδόσεις Πυξίδα της Πόλης.

 

p1

Αρχεία

  1. biblio_«o_mikis_theodorakis_kai_i_kriti»