Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Έτοιμο το νέο δημοτικό κτίριο στα Περιβόλια: Επίσκεψη του Δημάρχου Χανίων, Π.Σημανδηράκη στις εγκαταστάσεις του πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού

10.12.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:12

Έτοιμο να δοθεί στην τοπική κοινωνία των Περιβολίων προς χρήση, έπειτα από παρεμβάσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Χανίων, είναι το κτίριο που στέγαζε επί χρόνια τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής και πλέον, θα αποτελεί έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Θερίσου.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρευρέθηκε στο σημείο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, που έγιναν με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και περιηγήθηκε στους χώρους μαζί με εκπροσώπους τοπικών φορέων και συλλόγων. Μαζί του παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι, Τάσος Αλόγλου, αρμόδιος για τη Δ.Ε. Θερίσου και Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και της αναδόχου εταιρίας που πραγματοποίησε το έργο. Στο σημείο τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίων, Πέτρος Μιχαηλίδης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και αθλητικών σωματείων της περιοχής.

Το κτίριο αυτό, που παραχώρησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Περιβολίων στον Δήμο Χανίων το 2017 και ακολούθησε η ωρίμανση των μελετών για τη χρήση του, ξεκίνησε να ανακαινίζεται πριν από περίπου έναν χρόνο και πριν από λίγο καιρό, οι εργασίες ανακατασκευής του ολοκληρώθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κτίριο πληρεί τις τελευταίες και πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για την ενεργειακή θωράκιση και θερμο-προστασία του, καθιστώντας το μια ενεργειακά φιλική κτιριακή υποδομή.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να γίνει ο αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση στους πολίτες και παράδοση του χώρου στην τοπική κοινωνία.

1

2

3

4

5

6

Αρχεία

  1. ktirio_perivolia_2