Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

13/04/2021, Στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Υπο/γος Αθανάσιος Σαρδέλλης

13.04.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 10:04

Τον νέο Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης, Υποστράτηγο, Αθανάσιο Σαρδέλλη, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων και ο νέος Διοικητής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τη διαχρονικά καλή συνεργασία, που έχει ο Δήμος Χανίων με το Πεδίο Βολής Κρήτης, καθώς και για τα μελλοντικά πεδία συνεργασίας τους. Αναφέρθηκαν επίσης στον αντίκτυπο της πανδημίας στα Χανιά αλλά και στο νησί γενικότερα, με την τουριστική περίοδο να είναι προ των πυλών.

Ο Δήμαρχος Χανίων έπειτα από την εποικοδομητική συζήτηση, καλωσόρισε για άλλη μια φορά τον Υποστράτηγο στα Χανιά, με την ευχή για κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σημανδηράκης προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον νέο Διοικητή τη βιογραφία του Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου, ενώ παράλληλα δέχθηκε ένα συμβολικό κέρμα.