Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Ευχές, δώρα για τα παιδιά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα μοίρασε ο Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης σε κοινωνικές και προνοιακές δομές της πόλης

23.12.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:12

Σε κοινωνικές και προνοιακές δομές παιδιών των  Χανίων, βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 23/12/2021, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων, βρέθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων στον Κουμπέ και στη “Στέγη Κοριτσιού-Άγιος Νεκτάριος” στα Παχιανά, όπου μοίρασε δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δύο δομές. Ο κ. Σημανδηράκης συνομίλησε με τα παιδιά, ενώ όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο νέο έτος.

Νωρίτερα, η κ. Ζερβουδάκη βρέθηκε στο Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, στο Κέντρο του Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ και στο Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη», όπου την υποδέχτηκαν εργαζόμενοι και στελέχη των δομών και τους παρέδωσε τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, όπως προστάζει το έθιμο. Επίσης, κατά τις επισκέψεις εκφράστηκε η ικανοποίηση για τη μέχρι στιγμής συνεργασία μεταξύ των σωματείων και του Δήμου, καθώς και η δέσμευση για τη συνέχεια αυτής στο μέλλον.

1

2

3

4

5

6

7

8

Αρχεία

  1. episkepsi_idrimata_xmas_7