Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Στους Αγ. Αποστόλους το Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοβόλεϊ: Το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου

25.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 04:06

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Χανίων, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοβόλεϊ (footvolley) που θα διεξαχθεί στα γηπεδάκια του beach-volley στους Αγ. Αποστόλους, στις 26-27 Ιουνίου 2021.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα Επικοινωνιών και Συγκοινωνιών, Κώστας Γύπαρης, ο Κωνσταντίνος Μαργαρώνης, αναπληρωτής Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, ο Αντρέας Παπαδομανωλάκης, προπονητής ποδοσφαίρου και πρεσβευτής του ποδοβόλεϊ στα Χανιά, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα, 25 Ιουνίου 2021, στο Δημαρχείο Χανίων, προσκάλεσαν όλους τους Χανιώτες στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Στην συνέντευξη τύπου παρών ήταν ο χρυσός ολυμπιονίκης του Tae Kwo Do, Μιχάλης Μουρούτσος καθώς και ο Πρόεδρος της Footvolley League Greece, Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκης τόνισε πως: “Σε έναν Δήμο που o αθλητισμός κάθε μέρα βελτιώνεται, αποτελεί μεγάλη μας χαρά να διοργανώσουμε άλλο ένα δυναμικό αγώνα όπως το ποδοβόλεϊ, ένα άθλημα παραλίας, το οποίο προσφέρεται για τον τόπο μας”.

Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και η ΕΠΣΧ, θα είναι βοηθοί και αρωγοί στη σημαντική αυτή διοργάνωση του ποδοβόλεϊ, που δεν έχει καμία σχέση με το βόλεϊ και καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Το ποδοβόλεϊ, που διεξάγεται με τα πόδια, αποτελεί πλέον ένα πάρα πολύ ωραίο θεσμό”, δήλωσε από τη μεριά του ο κ. Γύπαρης.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προσκάλεσε τους πολίτες να παρευρεθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 26 & 27 Ιουνίου, στο γήπεδο του beach-volley στους Αγ. Αποστόλους, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, Κωνσταντίνος Μαργαρώνης.

Θεωρώ ότι το τουρνουά αυτό αποτελεί διαφήμιση για την πόλη μας και εύχομαι κάθε χρόνο να μπορούμε να πηγαίνουμε και ένα βήμα παραπάνω” υπογράμμισε με την σειρά του ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος όπως τόνισε το ποδοβόλεϊ αποτελεί το πάθος του: “Θα ήθελα με την παρουσία μου εδώ να καλέσω δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βρεθούν στην παραλία στους Αγίους Αποστόλους και να γευτούν από κοντά ένα άθλημα που έχει να δώσει πάρα πολλά.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δείτε ένα συναρπαστικό τουρνουά, με την συμμετοχή πολλών αστέρων, οι οποίοι έχουν χαρίσει πάρα πολλές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα”.

Τέλος ο Πρόεδρος της Footvolley League Greece, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, τόνισε πως “το ποδοβόλεϊ είναι ένα άθλημα που ταιριάζει πολύ με την Κρήτη, που διαθέτει παραλίες, θάλασσα, χαρά και διασκέδαση”.

1

2

3

4

5

6

7

8

Αρχεία

  1. podobolei_(1)