Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Εμβολιάστηκε πλήρως ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

26.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

“Έχουμε ένα χρέος, να κάνουμε το εμβόλιο για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία μας”

 

Ολοκλήρωσε τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά της Covid-19 ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με τη χορήγηση της δεύτερη δόση του εμβολίου, στο Κέντρο Υγείας Χανίων (πρώην ΙΚΑ).

Εξερχόμενος από το εμβολιαστικό κέντρο, ο κ. Σημανδηράκης δήλωσε:

Σήμερα ολοκληρώνω και εγώ τη διαδικασία του εμβολιασμού. Είναι η δεύτερη δόση, την οποία κάνω και μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, εκτελώ κι εγώ το χρέος μου απέναντι στη δημόσια υγεία, απέναντι στους συνανθρώπους μας. Θωρακίζουμε όλοι μαζί σιγά-σιγά, δημιουργώντας ένα τείχος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Μετά απ’ όλους αυτούς τους μήνες της πολύ μεγάλης ταλαιπωρίας, τους μήνες που οι άνθρωποι του υγειονομικού κλάδου έχουν δώσει έναν τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν το σύστημα υγείας όρθιο, νομίζω ότι έχει έρθει πλέον και το χρέος του κάθε πολίτη να μπει στη διαδικασία να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό”.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι τον τελευταίο καιρό σημειώνεται μια ανησυχητική μείωση στον αριθμό των ανθρώπων που προσέρχονται για εμβολιασμό και προέτρεψε όλους όσοι έχουν ενδοιασμούς, να ξεπεράσουν και να μην λαμβάνουν πλέον υπόψη όλες αυτές τις ακραίες ρητορικές, τις ρητορικές που δεν βασίζονται στον ορθολογισμό, τις ρητορικές που αγνοούν τους επιστήμονες και τους ειδικούς και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο”.

Τέλος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, επεσήμανε:“Έχουμε ένα χρέος να προσέλθουμε να κάνουμε το εμβόλιο και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την δημόσια υγεία στο επίπεδο που πρέπει.
Γι’ αυτό λοιπόν παρακαλώ, όσους δεν έχουν εγγραφεί στα ειδικά μητρώα ακόμα, να κάνουν την εγγραφή και μέσα από ένα απόλυτα οργανωμένο σύστημα, να έρθουν και να εμβολιαστούν”.

p1

p2

p3

p4

Αρχεία

  1. emvolio_dimarxos_1_(small)