Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

27/04/2021, Συνεργασία Δήμου Χανίων - ΜΑΙΧ στο πρόγραμμα αναβάθμισης του μαθησιακού περιβάλλοντος, με τίτλο: “Οργανωσιακή Κουλτούρα και Διοίκηση στην Εκπαίδευση”

27.04.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 12:04

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τη διοργάνωση από κοινού του επιμορφωτικού προγράμματος “Οργανωσιακή Κουλτούρα και Διοίκηση στην Εκπαίδευση”, προχώρησαν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ), Δρ. Γεώργιος Μπαουράκης, ενώ εκ μέρους της δημοτικής αρχής παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι, Τάσος Αλόγλου και Αντώνης Βαρδάκης.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα του σχολικού χώρου, να ενισχύσει τις δεξιότητες διοίκησης και οργάνωσης των εκπαιδευτικών και να συντείνει στην αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, η συνολική στόχευση συγκεντρώνεται στο να γίνεται ο σχολικός χώρος, περισσότερο ευνοϊκός για τη μάθηση και την ανάπτυξη του συνόλου της σχολικής κοινότητας.

Στη δράση συμμετέχουν εκπρόσωποι από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, με τη Διευθύντρια Πόπη Ψαρουδάκη-Κασσωτάκη να δίνει το “παρών” κατά την υπογραφή της σύμβασης.

1

2

Αρχεία

  1. maix_1