Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

29/04/2021, Επίσκεψη Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στο Καταφύγιο Αστέγων, στο Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα ΡΟΜΑ Σούδας και σε Φιλανθρωπικά Σωματεία της πόλης

29.04.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Το Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων επισκέφθηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη 29/04/2021, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου προσέφερε στους φιλοξενούμενους πασχαλινά εδέσματα και αυγά. Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφθηκε τα Φιλανθρωπικά Σωματεία της πόλης, το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ αλλά και τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης, Ορίζοντας, απ΄ όπου προμηθεύτηκε τις πασχαλινές λαμπάδες για φίλους και συνεργάτες.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων παρευρέθηκε στο Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα ΡΟΜΑ Σούδας, όπου προσέφερε στις ωφελούμενες οικογένειες που κατοικούν σε καταυλισμούς στην πόλη μας, κρέας, τρόφιμα, γλυκίσματα και είδη καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Χανίων αντάλλαξε με τους εργαζόμενους του Καταφυγίου, του Κέντρου Κοινότητας-Παράρτημα ΡΟΜΑ Σούδας και τους εθελοντές των Σωματείων, ευχές για Καλό Πάσχα.

 

p1

p2

p3

 

p5

p6


Αρχεία

  1. roma