Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

30/04/2021, Με την πρώτη δόση κατά της Covid-19 εμβολιάστηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

30.04.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 17:52

Με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Εισερχόμενος στο εμβολιαστικό κέντρο του 1ου Κέντρου Υγείας Χανίων, ο κ. Σημανδηράκης συνομίλησε με το προσωπικό και τους πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους αρμόδιους για την ορθή εφαρμογή της διαδικασίας εμβολιασμού.

Μετά από τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19, o Δήμαρχος Χανίων δήλωσε:

«Πρόκειται για μια απλή διαδικασία εμβολιασμού που διεξάχθηκε με απόλυτη τάξη και οργάνωση από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου στο 1ο Κέντρο Υγείας Χανίων, το οποίο θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την άψογη τήρηση της διαδικασίας.

Με την πρώτη δόση σήμερα, έκανα κι εγώ το χρέος μου ως πολίτης, για να ορθώσουμε όλοι μαζί ένα τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. Καλώ όλους τους συμπολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες και τις διαδικασίες, για να μπορέσουμε σύντομα να υπερβούμε αυτή τη δυσκολία. Να είναι ο εμβολιασμός το μέσο για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και όλοι μαζί να χαρούμε την επόμενη περίοδο.

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

 

p1

p2

p3

p4

Αρχεία

  1. emvoliasmos_dimarxos_(2)